woensdag 30 mei 2012

doel #44. De tuin opnieuw inrichten (vervolg)

Als reactie op mijn vorige blog werd ik vandaag weer overvallen door een verrassing. Zoveel mensen in onze omgeving die ons een hart onder de riem willen steken en deze keer was het een studiegenootje van mij: Deborah.
Deborah had gelezen dat ik aan mijn tuin had gewerkt en dat mijn border nu onkruid vrij was, en inderdaad een deel van mijn Border was totaal leeg! 
 

Ze had het leuk gespeeld, om de verrassing extra verrassend te laten zijn. Deborah had Irene laten App-en of ik thuis was en/of tijd had. Omdat Irene vol op met haar neus in de studie zit en mij regelmatig appt of mailt, was het niet opvallend dat ze die vragen stelt.

Ik zat inmiddels al met mijn kinderen in de speeltuin en toen kwam Deborah aan met Victor! En ze vertelde me dat ze mooie plantjes voor mijn tuin had meegenomen en thuis was ik echt helemaal verrast!

Met Patricia heb ik de tuintafel weer op een centrale plaats gezet, zodat we eraan kunnen eten en dat hebben we gelijk gedaan.

Ik kon niet helemaal wachten met het planten tot de kinderen er aan toe zijn, maar heb alvast 2 plantjes neergezet. De rest doe ik morgen met mijn kinderen!

En het fleurt mij en mijn tuin helemaal op.

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke en lieve verrassing! En natuurlijk fijn dat de tuin weer een stukje fleuriger is geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! heb je ook nog een na-foto? Mooie tuinverlichting is trouwens ook altijd een aanvulling. Ben benieuwd wat het geworden is :)

    BeantwoordenVerwijderen